logo

AKTUALITY NOVINKY

Číst novinky

Hrdá máma malířka

bst

Nový rok nám do života přinesl tu největší radost na světě. …Jmenuje se Štěpán a je prostě úžasný!!! I když je to občas neskutečný záhul a mám pocit, že to absolutně nezvládám psychicky a že se občas ocitnu v situaci naprostého zoufalství, že vůbec nevím co mám dělat, tak ten jeho úsměv smaže všechny nešvary, nakopne mně k boji a porozumění toho malého tvorečka a naplní mě neskutečným štěstím. Pro mě je to nadlidsky pochopitelné, že se něco takového může zrodit, dýchat, růst a vyvýjet se!!! Miluji tě lásko naše malá! I tebe ty lásko velká, bez které by tohle všechno byl jen sen.

Stojan sice musel do garáže a utvořit místo pro postýlku, ale nepropadám zoufalství!!! Schraňuji materiál, nápady, konečně snad dodělám tenhle web ve chvilkách volna a také najdu místa pro obrazy, aby byly na očích, jelikož jsem zastánce toho, že obraz má viset, což se momentálně u všech neděje. Snad vše půjde hladce…

Píše se měsíc Březen roku 2020

Nejenom, že jsem nepřidávala vůbec žádné příspěvky, jako by se po mě slehla zem, ale taky jsem se například stihla vdát, což byl jeden z nejkrásnějších dnů v mém životě…Také díky svatbě a nové práci mimo Mikulov bylo velmi málo času na různé tvoření, ale neříkám, že jsem nic nedělala…:D Mám pár nových obrazů, které se snad v brzké době ukážou na mém webu..Ale chtěla bych ještě s tím chvilku počkat a dát jsem opravdu super truper fotografie nafocené mou kamarádkou, která nám fotila i svatbu. Myslím, že když už mi to trvalo tak dlouho, tak nějaký týden už nebude taková hrozná doba.

Jo a jelikož jsou momentálně prázdniny, tak šup šup Báro, rozhoupat se a pomalu běž zase tvořit.

čavec Vaše Brambora

Po dlouhé pauze, pomalu a jistě zpět do hry!

  • Díky pracovní vytíženosti a lajdáctví aktualizovat stránky si mnozí z Vás mysleli, že jsem se na svou tvorbu vyprdla…ale není tomu tak. Vznikly nové obrazy, nebylo jich sice mnoho, ale jsou na světě a některé se zúčastnily výstavy již tradičního Made In Mikulov v Galerii Efram.
  • Některé z mých nových obrazů můžete zhlédnout na společné výstavě ART HAPPENING v Sedleci u Mikulova na Ekofarmě LAMPL. Vernisáž výstavy v sobotu 25.8. 2018 v prostorách bývalé Lichtensteinské sýpky Ovčárna od 15 hod.
  • Výstava bude součástí hudebního festivalu  Silver Rocket Summer SOUTH , který proběhne v prostorách Ekofarmy Lampl v Sedleci u Mikulova ve dnech 24.-25.8.
  • Více informací o hudební akci naleznete na https://www.facebook.com/events/403648063374864/ nebo na webu http://www.silver-rocket.org/

 

  • Těšte se na úžasnou podívanou, kde se výtvarné umění snoubí s hudebním!

 

Leden 2016 a nový obraz konečně hotov!!!

Máme tu leden v roce 2016. Obraz, který je chudáček stále bez názvu byl po dlouhé době dodělán a už jen vyčkává na ten správný název.

Na papíře a v říši fantazií se vytváří další budoucí díla a je jen otázkou času, kdy vzniknou v barevné podobě na plátně!